Események

Önfeledt kikapcsolódásban lehetett részük a fogyatékkal élőknek

todaynovember 18, 2022 33

Háttér
share close


100 millió forintot adományozott az MVM gyermekek támogatására.
Olyanokat csináltak a kerekesszékes gyerekek, amiket még soha. Volt közülük, aki mozgássérültként végigment egy akadálypályán, volt, aki kajakozott, sziklát mászott, sőt olyan is, aki fellépett a koncertező művészekkel.

Az MVM 15. éve rendezi meg az Élménynapot, amelyre több száz beteg, testi vagy értelmi fogyatékos, hátrányos helyzetű vagy szociálisan rászoruló gyermeket hívnak meg, hogy egy időre minden bajukat feledhessék – írja a Ripost. És miközben a gyerekek önfeledten szórakoztak az MVM Dome-ban, az állami tulajdonú energetikai cégcsoport átadta éves adományait azoknak az alapítványoknak és szervezeteknek, amelyek az ilyen gyerekek gyógyításával, fejlesztésével, oktatásával foglalkoznak.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Szájon lőtt tigris – Olt Tamás estje

A Déryné program keretében kerül bemutatásra november 27-én 17 órakor Sásdon a Közösségi házban Olt Tamás Rejtő Jenős, sanzonos, kalandos, légiós, fordulatos, tizennégy karátos estje, zenékkel és minden bizonnyal! Rejtő Jenő élete és művei alapján írta: Olt Tamás és Vaszkó Bence. Az előadás ingyenes.

todaynovember 18, 2022 33


0%