play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Barátja hamvait tetováltatta magába a Metallica énekese

today2024.04.19.

Background

Már kilenc éve hogy elhagyta az élők sorát a rock/metálzene egyik legérdekesebb figurája, a leghitelesebb rocker, Lemmy Kilmister. Halálát is úgy intézte, ahogy élt: hamvait kívánságára lövedékekbe töltve osztották szét a legjobb barátai között. Ebbe a körbe tartozik a Metallica gitáros-énekese, James Hetfield is, aki még közelebb akarta magát érezni Lemmy emlékéhez – írja a firstclass.hu.

Ezért  a Metallica Instagramján azt írta, hogy a jobb középső ujjának új tetoválása – amely egyébként egy pikket ábrázol egy vaskeresztben, utalva ezzel a méltán híres Ace of Spades dalra – fekete tintából és Lemmy hamvainak egy kis részéből állt össze.

“Corey Miller tetoválóművész barátom biztos keze által készült ez a tetoválás, mely tisztelgés barátom és ihletadóm, Mr. Lemmy Kilmister előtt” – írta a posztban Hetfield – “Nélküle nem lett volna Metallica. Fekete tinta, keverve egy csipetnyivel a hamvaiból, amiből én is kaptam. Így tehát továbbra is bemutathat a világnak!”

Lemmy hamvai nem csak itt tűntek fel, a rocksztár számára kedves helyeken különféle oltárokban kerülnek majd elhelyezésre földi maradványai. Kimaradhatatlan helyszínként kap belőle Los Angelesben a Rainbow Bar and Grill kocsma, ahol törzsvendég volt, valamint Nottinghamben a Rock City, ahol a Motörhead rendszeresen fellépett, és idén a Bloodstock metálfesztiválon is feltűnik majd egy urna, a rajongók legnagyobb örömére.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!