play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Recent Posts
mexmagazin_logo_hatternelkul
Legfrissebbek

Ismerd meg a Csapatot!

Dj

Dj.Hlásznyik

Hlásznyik Péter névvel láttam meg a napvilágot, 1975-ben. Már kamaszként belecsöppentem a disco-zás világába. Gazsó Peti barátom (suli/Műv. Ház) disco-kat szervezett, bonyolítottott, elég nagy sikerrel, én pedig része voltam a gépezetnek! 🙂 Mixemet kedd esténként hallhatjátok itt, a Mex Rádióban!

Műsorvezető

Dorogi Gabriella

Az „Embermesék Dorogi Gabriellával a Mex Rádióban” című műsor július 24-étől hétfőn 9 és 10 óra között, valamint szombaton 8 és 9 óra között lesz hallható. Ősztől pedig a tervek szerint a bemutatott családok jelenlegi életébe nyerhetünk betekintést, megtudhatjuk, miként alakult a sorsuk a forgatás óta eltelt években. Aki pedig személyesen is szeretné látni és hallani Dorogi Gabriellát, az Fonyódon, a Mex Rádió 7. születésnapján Bebe és Betty Love fellépése között láthatja majd személyesen is 2023. július 23-án.

Műsorvezető

Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor a Business Flow 8 közösség podcast rádiós változatában hallható szombatonként reggel 6 és 8 óra között a Business Flow Hivatalos Rádiójában: a Mex Rádióban!

Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!