Események

Kutyavásárt tartanak a rendőrök a kiképző központban

todayjanuár 10, 2023 8

Háttér
share close

Dunakeszi többek között abban különbözik Budától, hogy nem egyszer volt kutyavásár, rendszeresen „toborozzák” a szolgálati ebnek alkalmas négylábúakat. Legközelebb január 19-én – írta a rendőrség a közösségi oldalán.

Elsősorban német juhász és belga juhász (malinois) fajtákat várnak, közülük is a rövid szőrűeket, de más fajták is szóba jöhetnek. A helyszínen a szakemberek előzetes alkalmassági felmérést végeznek, melynek része az is, hogy a rendőrkutyajelölt ne akarjon hazáig szaladni, és ne zavarodjon össze, ha a közelében elsütnek egy 7,62-es gépkarabélyt.

Fotó: Wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Pécsibaba néven online kiadványt készít a Pécsimami Közhasznú Egyesület

A hiánypótló online magazin a pécsi és Pécs környéki babát váró, kisbabás és kisgyermekes szülőknek fog szólni. A Pécsimami Közhasznú Egyesület célja, hogy a fiatal szülők egy helyen találjanak meg minden fontos helyi információt, ami a várandósságot, a szülést és az első 3 év mindennapjait segíti. Sőt, már kitűzték az I. Pécsibaba Expo dátumát és helyszínét is (Tudásközpont, 2023. február 12.), ami a magazin megjelenésének dátuma is egyben. A magazin […]

todayjanuár 10, 2023 6


0%