Események

Elismerések a Megyenapon: Demjén Ferenc Baranya új díszpolgára!

todayoktóber 16, 2022 19

Háttér
share close

A Bikali Élménybirtokon rendezte Megyenapi Ünnepi Közgyűlését a Baranya Megyei Önkormányzat – írja a pecsiujsag.hu. A hagyományokhoz hűen Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és Partos János megyei jegyző adták át a kitüntető címeket.

Többek között kitüntető díjban részesítették idén Fejes Rózsát, a MancsRanch Állatiskola vezetőjét, Koltai Péter díjat adományoztak Illés Ákos szakács szaktechnikus tanulónak, Kulturális, Művészeti és Sajtó díjat adományoztak dr. Gungl László újságíró, médiaszakembernek, Egészséges Baranyáért díjat kapott Dr. Hóbor Béla, sebész, gasztroenterológus, Pro Comitatu Baranya kitüntető díjban részesítette Dr. Kukai Tibort, a Mérnöki Kamara korábbi elnökét, Tüke díjas mérnököt, a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Baranya Díszpolgára címet adományozott Demjén Ferenc Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, dalszövegírónak.

Fotó: Wikipédia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Kihirdették az alaszkai kövérmedve-verseny győztesét: rutinos versenyző nyert

  Az alaszkai Katmai Nemzeti és Természetvédelmi Parkban évente rendezik meg a Kövér Medve Hete elnevezésű medveversenyt – tudhatjuk meg a hvg.hu cikkéből. Az idei győztes, egy hím medve, a Boeing 747 személyszállító repülőről kapta a nevét roppant méretei miatt. A park becslése szerint a medve súlya 636 kilogramm. A győzelemért 12 barnamedve versenyzett, 747 két éve már nyert egyszer. A legnagyobb vetélytársa az először versenyző, 901 nevű nőstény volt. […]

todayoktóber 16, 2022 11


0%