Események

A komlói Spartan Race margójára

todaynovember 2, 2022 9

Háttér
share close

A világ legnépszerűbb nemzetközi akadályfutó versenysorozatának adott otthont nemrégiben Komló. A Spartan Race több ezer embert vonzott városunk Dirtpark-jába és pozitív véleménnyel távoztak településünkről a versenyzők és a szervezők. A háromnapos verseny igazi fesztiválhangulatot teremtett Komló peremén. Az ország számos pontjáról érkeztek indulók, sőt, több mint fél tucat ország versenyzői is felsorakoztak a rajtvonalnál. Közel 5000 felnőtt és 800 gyermek mérette meg magát ezen az embert próbáló versenyen.

Komlóról több induló képviselte településünket. Molnár Alexandra nemcsak versenyzett, hanem a pálya kialakításában is részt vett: „Mindenki imádta és dicsérte a pályát. Több országból érkeztek versenyzők, akik jó erőpróbának tekintették a közelgő világverseny előtt a komlói rendezvényt.”- írja a komloiujsag.hu.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Átformálnák az egyik pécsi belvárosi utca látképét

Pár napja Klímatudatos Pécs címmel tartottak konferenciát a baranyai megyeszékhelyen. Az eseményen bejelentették, hogy a pécsi városüzemeltetési társaság – együttműködésben a PTE Műszaki és Informatikai Karával – pályázatot ír ki a Váradi Antal utca lehetséges újrazöldítésére vonatkozóan – számolt be róla a pecsaktual.hu. A pécsi belvárosi utca alapvető problémája, hogy nem lehet facsemetéket ültetni a terepszínt alatti közművezetékek és az utca szűk adottságai miatt. A pályázatban egy olyan emelvény, zöld […]

todaynovember 1, 2022 11


0%