play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Október 22. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Október 22.

Hírek

Tíz Michelin-ajánlású az Országos Étterem Hét vendéglátóhelyei között

today2024.09.30.

Background

Idén már tíz Michelin-ajánlású vendéglátóhely vesz részt az Országos Étterem Hét rendezvényen, amelyet október 10. és 27. között tartanak országszerte csaknem kétszáz étterem részvételével.

A közönséget idén több mint 180 étterem várja kedvező, fix árú menüsorokkal, közülük számos résztvevő a magyar gasztronómiai szakkiadványok szerint a Top 100-ba tartozik, tíz pedig a Michelin ajánló katalógusában is szerepel – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, háromfogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi, fix áron kínálnak. Az árak nem változtak tavaly óta, így a top kategóriában 5900 forinttól, a prémium kategóriában 7900 forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig 9900 forinttól lehet elérni a menüket, szervizdíjjal együtt.

Az Országos Étterem Hét rendezvény érdekessége, hogy kifejezetten ritka és különleges fogások is bekerülnek a kínálatba. Ilyen lesz idén a kakasgulyás, a fácánesszencia, a bárány consommé bárány raviolival, a rántott malacfül, a hortobágyi Angus rib-eye steak, a Wagyu marha, az őz carpaccio, a szarvasbélszín, a BBQ lazac, a Szent Jakab-kagyló, a vörös tonhal, a mákos gubás tiramisu vagy a csokoládé szarvasgombával.

Néhány étterem kedvező, kiegészítő felár ellenében még szélesebb választékot is kínál. Erről tájékozódni, valamint a vendéglátóhelyekre asztalt foglalni a www.etteremhet.hu weboldalon van lehetőség.

Olvass hasonló cikkeket:

Séffel várja az ebeket a kutyaétterem Rómában

Tizennégy új magyar étterem kapott idén Michelin-ajánlást

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!