play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Uncategorized

Kertmozi nyitás Sásdon!

today2022.07.05. 74

share close

Kedves Moziszerető Közönség! Július 9-én, szombaton 21 órakor kezdünk – adta hírül Facebook oldalán Jusztinger János polgármester.

Nyitás 20.15-től, a belépés ingyenes. A nézők kempingszéket, pokrócot, babzsákot stb. is hozhatnak magukkal, de természetesen a kihelyezett székeken is helyet foglalhatnak. Wimpi, hotdog, popcorn és a film! Az első vetítés a gyermekeké és a gyermeklelkű felnőtteké! Az aktuális filmet továbbra is a közönségszavazatok alapján választják ki, szavazni a Sásdi szabadtéri filmklub Facebook csoportban tudnak.

https://www.facebook.com/…/permalink/772442603761300/

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Mex Rádió 6. Születésnap

6 évesek lettünk! Köszönjük, hogy részt vetettek benne, akár személyesen, akár online! Galéria itt >>> Mex Rádió 6. születésnap 2022.augusztus 5-6. Őcsényi Repülőtér A rendezvényen a koncertek, élő rádióadás, és az 1. Jótékonysági Kamionos Találkozó mellett Karvai Sándor 7. Világrekord kísérletére is sor került. Köszönjük minden résztvevőnek, szervezőnek, és a megjelent médiáknak is, és természetesen azoknak is, akik tudósítottak az eseményről!     Korábban írtuk az oldalon: Szeretettel várunk Téged […]

today2022.07.05. 303

Post comments (0)

Leave a reply


0%