play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Teltházas koncertet adott Dj. BoBo a Budapest Parkban

today2023.09.18.

Background

Teltházas koncertet adott Dj. BoBo a Budapest Parkban

30 év, 14 millió eladott lemez, 12 stúdió album, megannyi világsláger és rengeteg teltházas koncert. DJ BoBo, a zenetörténelem megkerülhetetlen szereplője, újra élő nagykoncertet adott Magyarországon! A koncerten felcsendültek a legújabb lemez dalai és az örökzöld slágerek is, mint a FREEDOM, a SOMEBODY DANCE WITH ME vagy a LOVE IS ALL AROUND.

Ki Dj.Bobo?

Svájci énekes, dalszövegíró, táncos és zenei producer. Zenei producerként első nagy sikerét a „Somebody Dance with Me” című dallal aratta, amely Svájcban első számú sláger lett. Ezt követően a „Keep on Dancing”és a „Take Control” című slágerekkel a slágerlisták élére került. Számos arany- és platina-lemez díjat kapott dalaiért, és kiemelkedő sikereket ért el Európában (elsősorban Németországban és Svájcban) és Dél-Amerikában.

“DJ BoBo nevét úgy gondolom, senkinek nem kell bemutatnunk. A 90-es évek egyik legnagyobb pop ikonja, aki idén fennállásának már 30. évfordulóját ünnepli! Nem volt egyszerű elintézni azt, hogy a jubileumi turné egyik állomása Budapesten legyen, hiszen egyik környező országban sem ad koncertet a turné keretein belül. Mi így is igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy a magyarországi rajongók 2018 után 2023-ban újra átélhessék ezt az életre szóló élményt és szerencsére sikerrel jártunk, hiszen DJ BoBo imádja a magyar közönségét!”- nyilatkozta Kurucz Dániel, az esemény egyik szervezője.

A beszámolónk:

2019 után szombaton újra Budapestre érkezett a Budapest Parkba DJ BoBo!

A 18 órás kapunyitásra már több ezres tömeg várakozott, a Parkban pedig 18:00-18:45 DJ V*I*CK – 90’ Disco Love Mix-e szólt, majd pedig 18:45 – 19:55 között TOTAL DANCE MIX by DJ ANDRÈ-tól. Este 8 után néhány perccel mát teljes teltház előtt lépett a színpadra DJ BoBo!

A Mex Rádiót rádiónk alapítója, Lantai Tamás „Mex” képviselte a bulin Gáborral, akivel 1990 óta tart barátságuk, és mivel Dj.BoBo közös kedvencük, egyértelmű volt, hogy közösen vesznek részt a bulin.

Színvonalas előadás volt, profi élőzenével, kiemelt figyelmet érdemelt a dobos, és a gitáros, utóbbi még egy szenzációs szólóval is meglepte a közönséget.

Dj.BoBo magyarul is megszólalt, megkérdezte: „Ki van először itt?” A hálás közönség a magyar mondatokat óriási vastapssal jutalmazta, a kiejtés persze mosolyt csalt mindenki arcára, de észrevehetően sokat készült a sztár erre a néhány mondatra.

A Freedom után az egyik legnagyobb sláger, az Everybody igazi katarzis élmény volt, a Budapest Park közönsége együtt énekelte a dalt.

Elhangzottak az új dalok mellett a legnagyobb slágerek, s Love Is All Around hallatán már azok is ugráltak, táncra perdültek, akik nem is gondolták volna, hogy ilyen élmény vár rájuk.

A koncert végén természetesen volt visszatapsolás, utána pedig hajnalig tartó retro buli vette kezdetét, amelyen önfeledten, énekelve buliztunk.

Köszönet a Budapest Parknak, és valamennyi szervezőnek a hatalmas élményért!

Reméljük, hamarosan újra találkozunk!

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!