Híreinkből

Töltött káposztából készült hamburgerrel újít a budapesti székely étterem

todayoktóber 19, 2022 32

Háttér
share close

„Hagyományos ízek szokatlan köntösben” – így jellemezte az immár két éve – Budapest belvárosában – megnyitott székely gourmet étterem ügyvezetője az új étlapjukon megjelent Kárpát Burgert, aminek az alapja a töltött káposzta lett. A különleges ízek és fogások nem állnak távol a SZÉK csapatától. Folyamatosan arra törekszenek, hogy olyan ízvilágot jelenítsenek meg a vendégek tányérján, ami tradicionálisan székely, ugyanakkor tökéletesen képviseli az egyre népszerűbb bistro konyhát.
Ha valaki nehezen képzelné el, hogy milyen lehet a töltött káposzta burger formában, azoknak az étterem séfje Réti Sebestyén elárulta a kulisszatitkot.
„Minden alkotóelem, amit egy töltött káposztától várnánk ott lesz a tányéron, de egyedi formában, az amerikai hamburgerekre jellemző kivitelezésben varázsoljuk vendégeink elé. Nem kell aggódni, nem a töltött káposzta bundás változata kerül két buci közé, ettől jóval egyedibb megoldást gondoltunk ki” – mondta sokat sejtetően az étterem sajtóközleményében.

Fotó: Pexels

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Épülhet a lakóotthon: megköszönte a támogatásokat a Kerek Világ Alapítvány

„Köszönjük ezt a lélekemelő estét Berecz Andrásnak, Szécsi Máténak, Gáber Attilának, a Misina táncegyüttesnek, a Csurgó zenekarnak és a rengeteg jókedvű és tehetséges fiatalnak. Köszönjük a több mint ötszáz fős nézőseregnek is, hogy jegyvásárlással segítették a fogyatékkal élő embertársainkat" – közölte Kővári János, a Kerek Világ Alapítvány ügyvezetője. Mint a bama.hu megírta, egy kertvárosi, évek óta üresen álló ingatlant alakítana át a harminc éves jubileumát ünneplő Kerek Világ Alapítvány azért, […]

todayoktóber 19, 2022 18


0%