Archívum

Interjú Jager Gyulával az utolsó hazai fellépésről Kanada előtt

todayoktóber 13, 2022 11

Háttér
share close

Jager Gyula volt Lantai Tamás azaz Mex vendége. Beszélgetés a jelenlegi buliról, a külföldi útról, a legfrissebb dalról és a jövőről.

Az utolsó magyarországi koncert lesz most hétvégén Budapesten mielőtt Kanadába indul Gyula. Szombaton egy fantasztikus buli vár mindenkit, ami igazán különleges lesz, mert a rajongók is be lesznek avatva a kincsi bulikba és néhány kulisszatitokra is fény derülhet.

Bő két hétre megy ki Gyula Kanadába, ahol minden hétvégén fullon lesz a programnaptár, hétköznap pedig a barátoké és a felfedezésé a főszerep.

Az interjúban a kanadai helyszínek is elhangzanak, így ha valaki ott szeretné a csapat és Gyula buliját élvezni mindenképp érdemes végighallgatni!

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

kéktúra

Események

Közönségsiker volt az idei Kéktúrázás napja

Hagyományosan október második szombatján tartják a Kéktúrázás napja rendezvényt - idén több mint 3300 kéktúrázó együtt, egy időben, szervezetten túrázott a hazai három kéktúrán. A Magyar Természetjáró Szövetség szervezésében zajló ingyenes közösségi túranapon a kéktúrázók 292 települést érintettek, 174 kilátópontra kapaszkodtak fel és 307 vízfolyást kereszteztek, összesen 2584 kilométert tettek meg - írja a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) közleménye. A 143 túracsoport mozgását a rendezvény honlapján élőben lehetett követni, a […]

todayoktóber 13, 2022 10


0%