Híreinkből

Hangsúlyt kapnak idén is a a pécsi állatkert kiemelt programjai

todayjanuár 3, 2023 4

Háttér
share close

140 ezer feletti látogatószámmal zárta a 2022-es évet a pécsi állatkert. Az energiaválság miatt azonnali megtakarításokat hozó intézkedéseket hoztak ugyan, ám ezek a takarékoskodások nem érintették az állatok gondozását, ellátását és életkörülményeit. Andricz Bertold igazgató a Bama.hu-nak elmondta, hogy 2023-ban főként kisebb testű állatfajokkal fogják bővíteni az állományt, amelyek között ritkaságok is lesznek. Várnak egy orrszarvú leguán nőstényt a meglévő hím mellé. A terráriumi és tengeri akvarisztika faj- és egyedlétszámát fejlesztik.

Programjainkra nagy hangsúlyt fektetünk, ezek a kiemelt napok több látogatót hoznak. Színes palettát kínálunk, a hagyományos nagy rendezvényeink mellett hetente tematikus programokkal készülünk – mondta még az igazgató.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Januártól nem kell a jogosítványt magunknál tartanunk

Bár január elsejétől az autósoknak nem muszáj maguknál tartaniuk az autó forgalmi engedélyét és a jogosítványt, baleset esetén továbbra is meg kell adniuk a kárrendezéshez szükséges adatokat. A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) közleményben írta meg, hogy ha az autó forgalmi engedélye és a jogosítvány érvényes, valamint szerepel a magyar nyilvántartásokban, egy vasárnap életbe lépő jogszabálymódosítás miatt 2023.01.01 től nem kell, hogy a forgalmi engedélyt és a jogosítványt mindig magunknál tartsuk […]

todayjanuár 3, 2023 4


0%