Híreinkből

Ezekre kerestek a magyarok a Google-ben a legtöbbször

todayoktóber 8, 2022 11

Háttér
share close

internet

Az idén nyáron tapasztalt szárazság sok ember számára aggodalomra adott okot; jól mutatják ezt az idei év legnépszerűbb Google keresései is, amiből kiderült: egyre többeket foglalkoztat a klímaváltozás témája és annak negatív következményei – közölte a media1.hu-val a keresőóriás.

Az adatok szerint 2022 januárjától augusztus végéig tartó időszakban az előző év ugyanezen időszakához képest a „klímaváltozás” szóra vonatkozó keresések több mint kétszeresére nőttek, míg a „globális felmelegedés” kifejezésre való keresések gyakorisága 400 százalékkal ugrott meg. A klímaváltozás kérdése mellett továbbra is népszerű témának bizonyult a koronavírus és a biztonságos internethasználat is. A járvánnyal kapcsolatos keresések közül a legtöbb a legújabb, tünetekkel kapcsolatos információkra irányult, így a „covid tünetek 2022” kifejezésre az elmúlt 90 napban 700 százalékkal többen kerestek mint a tavalyi év ugyanezen időszakában, de gyakran kerestek arra is, hogy „hány napig tart a covid”.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

étterem

Események

Csaknem 140 étterem várja fix árú menüsorral a vendégeket

Országszerte mintegy 140 étterem várja háromfogásos, fix árú menüsorral a vendégeket az Országos Étterem Hét elnevezésű program keretében október 16-ig. A vendéglátóhelyek három árkategóriában kínálják a speciálisan erre az alkalomra összeállított, háromfogásos menüket a vendégeknek - közölte az eseményt szervező DiningCity az MTI-vel. A látogatók többek közt olyan ritka alapanyagokból készült ételeket is megkóstolhatnak, mint a keszthelyi tokhal, a fürj, a Szent Jakab kagyló, a polip, a vaddisznó, az ördöghal, […]

todayoktóber 7, 2022 21


0%