Archívum

Interjú Müller Péterrel . most az ő műlábára gyűjtünk!

todayaugusztus 23, 2022 84

Háttér
share close

A zene segít!

Müller Péter támogatására megrendezésre kerül a Rock Hangjai jótékonysági koncert 2022. augusztus 27-én Budapesten, a Voice Beat Próbateremben. Fő védnök Megyery Anikó Rock Nemzedék , kiemelt támogató Wicky Black Rockpagoda, Mex rádió.

Müller Péternél 2005-ben fedezték fel a II-es típusú cukorbetegséget. 2016-ban egy strandolás során keletkezett a bal talpán egy apró seb,  mely sok kezelés után sem gyógyult meg. Elfekélyesedett, majd csonthártya gyulladást okozott, melynek a láb térd feletti amputálása lett a következménye.  Nemrégiben lehetősége nyílt egy speciális mű lábra, amivel ha megtanul járni, akkor végre a kerekesszéket lecserélheti egy botra. A műláb teljes összege 4.300.000 Ft, ennek egy bizonyos önrésze van, amit neki kell kifizetnie, hogy javuljon az életminősége.

Wicky Black, a Rockpagoda vezetője mindig céljának tartja a jó ügyek támogatását. Amikor Megyery Anikó a Rock Nemzedék Zenekar énekesnője (a rendezvény szervezője)  megkereste, hogy segítsen, a válasz nem is volt kérdéses. majd sorban jöttek a támogatók így a Mex Rádió is.

A rendezvény 2022 augusztus 27-én Budapesten, a  Bogdáni út 1-ben, a Voice Beat próbaterem udvarán lesz megtartva. Akár egy igazi családi program, mert lesznek gyermek programok, mint például hajfonás, arcfestés, hangszersimogató, játszósarok, meseóra. Aki teheti, jöjjön  el, mert nagyon klassz zenekarok lesznek. A Druida zenekar nyitja a rendezvényt 14 órakor, fellépők között lesz még a Señor zenekar, a Hisztéria, Celia, PonEz zenekarok.  A rendezvény színvonalához  Bebők Tamás csodálatos szaxofon előadásával járul hozzá. Az est záró zenekara 21 órakor a szervező Megyery Anikó  vezette Rock Nemzedék lesz Tunyogi Péter, P.Mobil, és Mobilmánia dalokkal, a vendég pedig  Sztankay László az Old Boys zenekarból.

Az ajánlott támogatói jegy 2000 Ft, minden jegy tombolasorsoláson fog részt venni. A Tombola sorsolás este 22: 00 kor lesz.

A rendezvény fővédnöke Megyery Anikó, a Rock Nemzedék managere, zenekar vezetője, énekese és frontembere. A rendezvény házigazdája Rozványi Dávid, író, költő, a Boldogságbolt szerzője.

A szíves támogatásokat Müller Péter, az alábbi számlaszámon várja!

Raiffeisen Bank Zrt Müller Péter 12012307-01409003-00200001

Müller Péter 47 éves, boldog házas. Kérünk segíts, hogy minőségi életet élhessen!
A zene segít! Légy része a zenének és légy része a támogatásnak! Várunk!!!

A Rock Hangjai Jótékonysági rendezvény programja: https://www.facebook.com/events/814653086216578

Fő támogató a Rockpagoda és a Mex rádió

Támogatóik: Sztráda rádió, Fáklya rádió, Rockbook  Rockmagazin, Pizza King Expressz Óbuda, Voice Beat próbaterem

Írta: Wicky Black

A Mex Rádióban elhangzott interjú.

Vendégünk: Müller Péter, akinek műlábára gyűjtünk. Ismerd meg Péter sztoriját!

A kérdező: Lantai Tamás “Mex”!

Az elhangzott Rock Hangjai Jótékonysági Rendezvényt itt találod: https://www.facebook.com/events/814653086216578

 

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Baranyai cég repülőgépe szeli át az Atlanti óceánt

A hírt a Bama.hu osztotta meg. Magyar repülőgépgyártóként első alkalommal, vállalatunk Fusion 212 repülőgépe egy kontinenseket átívelő ferry flight-ot hajt végre Magyarországról indulva, hogy Európát és az Atlanti-óceánt a levegőben átszelve, megérkezzen az amerikai kontinensre - írta sajtómeghívójában a pogányi székhelyű Magnus Aircraft Zrt. cég. A cég projektjéhez számos helyi vállalkozás és a kamara is csatlakozott. Így mint a cég igazgatója kiemelte, közösen megtudják mutatni, hogy mire képes Baranya, illetve […]

todayaugusztus 23, 2022 8


0%