play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Műsorvezető

Dj. Stady

Background


 

A My World Radio Show „atyja”

Dj. Stady vagyok, egy house zene imádó dj Budapest mellől Budakesziről. Nemzetközi, színvonalas house zenét játszok, a sexy funky housetól a pörgős tech houseon át a egészen a könnyed deep houseig dalokig. Műsoraimban a friss megjelenésekből válogatok melyek között néhány megjelenés előtti újdonságokat is lejátszok.

A zenélést, mint kedvenc hobbimat, még a kilencvenes évek közepén kezdtem el. Budakeszin, ahol élek, kezdtem el a barátainkkal bulikat szervezni és ott sajátítottam el az alapokat. Baráti unszolásra elindultam a Reloop Mixtape Monday mixversenyén melyet 2016 július havában meg is nyertem. Ezután az összes 2016-os Mixtape Monday versenyen győztes mixe egy közönségszavazáson vettem részt az év végén ahol egy hajszállal csúsztam le a győzelemről és másodikként végeztem. Ezután a nemzetközi siker után, egyre több rádió kezdte el játszani heti rendszerességgel megjelenő rádiós mixeimet My World Radio Show címmel. Mixeimet nem csak Magyarországon hanem számos külföldi FM és online rádiók is játszák. Mixeim elkészítésekor egy cél vezérel: arra a kis időre érezzük nagyon jól magunkat mert az élet bizony nagyon rövid. 🙂

Mixeimet itt találod: https://www.mixcloud.com/djstady/

Email: dj.stady.hungary@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dj.stady.hungary


Dj

Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!