Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Fásy Ádám

todaynovember 4, 2022 7

Háttér
share close

A Médiaválogatott Sztártitkok műsorába hétről hétre újabb izgalmas, érdekes vendég érkezik. Ezúttal Fásy Ádám járt a stúdióban, és mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan lett belőle dobos. Elárulta, hogy nagyon szeret főzni, és ezt a tudományát több külföldi országban is továbbfejlesztette. Az apró titok, amelyet megosztott a hallgatókkal, szintén a főzéshez kapcsolódik.

– Otthon én főzök.  Bár most már Zsüliett is. Ugyanúgy, ahogy édesanyám tanított, ugyanúgy Zsüliettet is befogtam, amikor picike volt. Jött, és a kis kezével gyúrta tésztát.

Én szeretek sok zöld növénnyel, friss fűszerekkel dolgozni. Marika, a feleségem, az utóbbi időben nem nagyon szereti a kaprot. Mindig megpróbálom becsapni, de nem lehet, mivel a kapor elég intenzív fűszer. A köményt se szereti, de én azt is szoktam beletenni az ételekbe egy nagyon kicsit. Pl. fasírtba, pörköltbe, töltött káposztába. Ezzel is mindig lebukom.

Ha szeretnéd megtudni Fásy Ádám milyen szakmákkal rendelkezik, vagy, hogy a világ mely részein járt már a szépségversenyek szervezése által, akkor hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Himnuszt írt a borozáshoz a Punnany Massif énekese, Villányban forgatták a klipet

A Punnany Massif énekese, Meszes Balázs „Meszka” néven indította el a szólóprojektjét és hamarosan kiadja az első önálló albumát is. A november 11-én érkező korong egyik száma a „Jól igyál!”, ami a magyar borvidékek, de főként Villány előtt tiszteleg. „Pálinkadalunk már volt, de a borozásról még nem íródott ilyesmi” – emelte ki Meszka, akinek baranyai származása miatt nem kellett messzire mennie az inspirációért. „Kétségtelenül a villányi a kedvenc régiónk, ezért […]

todaynovember 3, 2022 3


0%