play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Voga Viki

today2023.09.10.

Background

A Médiaválogatott Sztártitkokban ezúttal Voga Vikivel beszélgetett Ricky. Viki felfedte a titkát is.

– Elég sok titokzatos dolog van, amiről nem beszéltem, de nem azért, mert nem merek, hanem, mert senki nem kérdezte, úgy hogy ezúttal is nagyon köszönöm, hogy ezt a vonalat választottad az interjúzásban. Ami egészen érdekes számomra, hogy ezek a találkozások, hogy jöttek létre. Nem nagyon beszélek róla senkinek. Van két olyan ember az életemben, akik teljesen véletlenül csöppentek bele. Az egyik a Viktor Wooten, aki egy elég híres Grammy díjas basszusgitáros, a másik pedig a Henrik Linder, aki pedig a Dirty Loopsnak a basszusgitárosa. Ők pedig a Quincy Jones-szal dolgoztak együtt. Tehát nem kis kaliberű zenészekről beszélünk.

– Teljesen véletlen folytán a Viktor Wooten-nel az A38 hajón ültünk egy étteremben, amikor ott játszottak. Apuval meg Bochkorral voltunk ott. Beültünk oda az étterembe és akkor mondtam, hogy figyelj, csináljunk már egy fotót a Viktor Wootennel. És akkor Bocsi mondta, hogy jaj ne már, ez olyan bunkóság. Mondom, engem nem érdekel. És akkor persze, mindenki sorba állt, mindenki csinált egy fotót. Ennek a fotónak a kapcsán elkezdtünk beszélgetni és ez már évek óta így folyik. A másik pedig a Henrik Linder a Dirty Loopsból. Egy dalukat posztoltam és az alatt egy vita elindult, hogy hát ők túl profik, nincs benne szív, és akkor én teljesen ölre mentem ott mindenkivel. És akkor ezt lájkolta a Henrik és akkor írtam valamit, és teljesen véletlenül neki küldtem ezt el üzenetben magyarul. Kérdezte, hogy ez mit jelent? Mondom, ezt nem egészen ide akartam küldeni, és akkor vele is elkezdtünk beszélgetni. Aztán felhívott, és akkor utána telefonon is nagyon sokat beszélgettünk.

Hallgasd ezúttal is a Médiaválogatott Sztártitkokat a Mex Rádióban szeptember 12-én 19 órakor, és tudj meg további érdekességeket Voga Vikiről!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!