A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.
Listeners:
Top listeners:
Mex Rádió A kedvenc rádióm!
Mex Mulatós Mulatós csatorna
Mex Retro Mex Retro csatorna
Mex Rock Mex Rock csatorna
Mex KPOP KPOP csatorna
Magyar Evő Versenyzők Szövetsége interjú sorozat 8. rész Magyar Evő Versenyzők Szövetsége interjú sorozat 8. rész
A Sugar Design Cukrászda feketeribizlis-tonkababos-feketeszezámos süteménye lett idén Budapest desszertje.
A sütemény alul feketeszezámos piskóta, amelyet a feketeribizlis puha zselével töltöttek be, erre tonkababos, áfonyás feketeribiszke mousse került belga étcsokoládé ganache-sal és ropogós krokantpralinéval.
A zsűrizés anonim módon zajlott, a bírálók is csak a pontszámok összesítése után ismerték meg a győztes kilétét. A zsűri által kiválasztott sütemény hagyományosan az Édes Napokon debütál minden évben, így a készítők rögtön visszajelzést is kaphatnak a fogyasztóktól.
Horváth Eszter, a Sugar Design Cukrászda tulajdonosa elmondta, hogy a cukrászverseny 2022-es győztese által választott idei két kötelező alapanyag a feketeribizli és a tonkabab volt.
A tulajdonos kiemelte a desszerthez felhasznált, 65 százalékos kakaótartalmú, különleges bio étcsokoládét, amely Madagaszkár északi részén, tamarindfák között termesztett kakaóbabokból készül, és egyedülállóan gyümölcsös ízjegyekkel rendelkezik.
Forrás: turizmus.com
Kép(ek) forrása: MTI/Lakatos Péter
Written by: Lázár Csaba
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény érdekében.
A weboldal működéséhez elengedhetetlen sütik az oldal használatához szükségesek.
Nem opcionális.
Google Analytics és Search Console sütik, melyek a látogatásokról adnak számunkra fontos információkat.
Nem opcionális.