play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Április 24. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Április 24.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Nieto Mercedes

today2023.06.04.

Background

Ezen a héten Nieto Mercedes a Médiaválogatott Sztártitkok adásának vendége. Mercedes nemzetközileg elismert, világhírű orientális táncos, oktató, koreográfus. Európa egyik legkeresettebb hastáncművésze, a világ több, mint 40 országában oktatott és lépett fel az elmúlt években.

Mercedes a műsor során elmesélte, hogy félénk kislányból hogyan vált nemzetközileg sikeres hastáncművésszé. Több titkát is megosztotta Rickyvel.

– Nem annyira titokzatos, inkább furcsa az, ami a titok kapcsán eszembe jutott. A sok utazással kapcsolatos. A repüléstől való félelem az, ami nagyon szorongató, nagyon problematikus. Volt olyan év, amikor harminc munkautat bonyolítottam le, és legtöbbet repülővel. Csodálom, és szerintem, egy fantasztikus dolog a repülésezt elismerem, de borzasztóan félek tőle. Amikor jön egy külföldi felkérés egy távoli, egzotikus vidékre, ahova amúgy nagyon vágyom, akkor eszembe jut, hogy mennyit kell hozzá repülni, és aztán hónapokig tudok szorongani emiatt. Amikor tudom, akkor megoldom autóval a rövidebb utat, de nagyon nehéz, mert főleg Ázsiába utazom sokat. Ez egy olyan probléma, ami miatt, ha megérkezem valahova, olyan adrenalin töltet szabadul fel bennem, hogy utána a színpadon meg az óráimon már kevésbé izgulok. Maga az odaút az, amitől félek. Milyen furcsa, hogy egy olyan munkát csinálok, ami nagyon fárasztó, igénybe vevő, de nyilván csodálatos lehetőségekkel teli munka, de pont azzal kell szembesülnöm folyamatosan, amitől a legjobban félek. Van egy kabalaállatom, amit az öcsémtől kaptam, rózsaszín kis plüss teknős. A kezemben van, amikor repülök. Meg szokták tőlem kérdezni, hogy „nem olyan gyakran repül?” Én meg válaszolom, hogy „nem, én csak néhányszor repültem életemben.” Volt, hogy azt mondtam, hogy először, aztán egyszer lebuktam. A KLM-en repültem, és jött az utaskísérő, és kérdezte, hogy „akkor aranykártyás?

hastánc

Mercedes még egy titkot elárult magáról. Ha szeretnéd megtudni, mi az, tarts velünk ezúttal is június 5-én 20 órakor a Mex Rádióban!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!