play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

A mozgás és a jó emberi kapcsolatok segítenek az időskori egészség megőrzésében

today2023.02.27. 8

Background
share close

A The Guardian online kiadásában bemutatott két tanulmány olyan viselkedésmódokra hívja fel a figyelmet, melyeket követve a középkorúak növelhetik esélyeiket a későbbi jó egészségre.
Az első tanulmány azt találta, hogy a partnerrel, a rokonokkal, a barátokkal és a kollégákkal ápolt jó kapcsolat összefügg sokféle későbbi krónikus betegség kockázatának csökkenésével. Minél rosszabbak ezek a kapcsolatok az élet negyvenes-ötvenes éveiben, annál nagyobb az esély a későbbi betegségekre a kutatás szerint.
Egy másik tanulmány azt állapította meg, a felnőttkor alatt folyamatosan végzett sport a legjobb módja az agyi képességek megőrzésének és a demencia megelőzésének.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Previous post

Hírek

Onyutha Judit igazi bombázó: macskanő jelmezben pózol

Pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna Onyutha Judit számára, hogy szexi, testhez simuló dresszben mutatkozzon. Idén farsangkor azonban macskanőnek öltözött, és a látványtól mindenkinek leesett az álla. Onyutha Judit bomba formában van, és ezt büszkén meg is mutatja. Korábban kerülte a feltűnést, szégyellte alakját, és túl zárkózottnak érezte magát az efféle mókához. Idén azonban olyan jelmezt öltött magára farsang alkalmából, amivel régi vágyát váltotta valóra. Nagyon szeretem Halle Berryt, […]

today2023.02.27. 46

Post comments (0)

Leave a reply


0%