play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

A magyar kultúra napja – A Zsámbéki Nyári Színház a nyolcvan éve született Cseh Tamásra emlékezik

today2023.01.15. 2

share close

A nyolcvan éve született Cseh Tamásra emlékezik Füst a szemében című produkciójával a Zsámbéki Nyári Színház. A Vecsei H. Miklós, Szabó Balázs és Ratkóczi Huba által életre hívott estet a Magyar Zene Házában mutatják be január 22-én, a zenész születésnapján, a magyar kultúra napján.

A színház szerdai közleménye szerint az előadásban Cseh Tamás és Bereményi Géza 15 dala lesz hallható, és megelevenedik a gitáros-énekes élete is Bérczes László Cseh Tamással közös beszélgetőkönyve nyomán.
A nagyjából 100 perces műsor nyílt próbáját Zsámbékon tartják január 20-án. A január 22-i bemutatón a Magyar Zene Házában Beck Zoli és Bereményi Géza is az est vendégei lesznek.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

A Compagnie d’Noir Jótékonykodó lovagjai vették be a Máré-várat

A több mint 700 éve, Magyarországon élő lovagok életét játssza újra a Compagnie d'Noir, azaz a Fekete Kompánia. A baranyai csapat hadi rekonstrukcióval és csatajelenetekkel foglalkozik amellett, hogy jótékonykodni is van idejük. Legutóbb a Pécsi Gyermekonkológia számára adományoztak 100 ezer forintot, de karácsony előtt a pécsi Támasz Alapítványnál is segédkeztek az ételosztásban. Fekete Benjámin, a csapat vezetője ha nem harcol, akkor középkori páncélok kovácsolásából él. Hétéves korában babonázta meg a […]

today2023.01.15. 7


0%