play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Hírek

Interjú Varga Istvánnal, a Nyers Séffel

today2022.09.06.

Varga István, a Nyers Séf

Nyíregyházán megrendezésre kerül az I. Női Expo és Konferencia, ennek kapcsán beszélgettünk Varga Istvánnal, a nyers séffel.

A szeptember 7-én megrendezésre kerülő I. Női Expo és Konferencia számos kecsegtető előadással fog nyitni és remélhetőleg hagyományt teremteni. A nyíregyházai Váci Mihály Kulturális Központ fog helyt adni a rendezvénynek, ami nem mellesleg karbonsemleges lesz.

„Amit úgy érnek el, hogy különféle számításokat például ki, mennyi távolságot utazik, a felszolgált ételekkel kapcsolatba, illetve az energiafogyasztás a helyszínen, annyi fát ültetnek. Tehát van erre állítólag egy számítási képlet. „

Az eladók között szerepel a teljesség igénye nélkül Szilágyi Bécsi-Tímea, Pálfy Éva, Almási Kitti, valamint Piszár Tünde. Az expo nemcsak nőknek, nőktől szól örömmel várnak férfi vendégeket is, erre a legjobb példa, hogy az előadók között szerepelnek férfiak is mint például Dr. Kulja András, Drabancz Róbert és természetesen Varga István.

A táplálkozás tudatossága egyre nagyobb teret hódít hazánkban, ezzel kapcsolatban fog előadást tartani István és hozza a finomabbnál finomabb kóstolókat is. Lesz superfoodos energiagolyó, aktivált magos aszalt paradicsomos nyers vegán fasírt, amiről el sem hinné az ember, hogy nem tartalmaz húst.

Minőségi termékek és szolgáltatások lesznek jelen az I. Női Expo és Konferencián érdekes innovációkkal is találkozhat a Nyíregyházára kilátogató. Kicsit számszerűsítve 60 kiállító és 12 előadó látogatható meg 8 és 16 óra között, akikkel kötetlen beszélgetésre is lehetőség adódik.

Az elhangzott témáról bővebb információ: https://www.facebook.com/events/3296552730601730/ 

Nyers Séf honlap: https://nyerssef.hu/

A Mex Rádióban vendégünk: Varga István, a Nyers Séf!

A kérdező: Lantai Tamás „Mex”!

Interjú visszahallgatás:

Written by: Lantai Tamás

Post comments (0)

Leave a reply


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!