Események

Nazareth-koncert november 28-án az A38 hajón

todaynovember 19, 2022 14

Háttér
share close


Három év után ismét Budapesten ad koncertet a Nazareth. A legendás, több mint ötven éve létező skót hard rock zenekar november 28-án az újbudai A38 hajón lép fel.
Az est során az együttes klasszikus dalai mellett az idén megjelent 25. stúdióalbum, a Surviving the Law néhány száma is elhangzik. Az előzenekar az amerikai Lord Bishop Rocks lesz – közölte a szervező Livesounds szerdán az MTI-vel.

A Nazareth a hard rock és heavy metal zenekarok első generációjához tartozik, a Led Zeppelinnel, a Uriah Heeppel és a Deep Purple-lel együtt.

Fotó: Wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Egy kiállítás, amelyre a kutyánkkal együtt is mehetünk

A Kiscelli Múzeum 2022. október 13-án nyitotta meg legújabb időszaki kiállítását VAU! A fővárosi kutyatartás kultúrtörténete címmel – olvasható a magyarmuzeumok.hu oldalon. A fő hangsúly a 19-20. századon van, de az ókortól egészen a napjainkig rengeteg információt kapunk. Vajon hogyan változott az évszázadok során a kutyatartás, milyen rendeleteket hoztak, hogyan váltak életünk fontos részévé és segítőinkké? Megtekinthetjük ifj. Vastagh György (1868-1946) szobrászművész munkáit, aki az állatok valósághű megörökítője volt. Szobrait […]

todaynovember 19, 2022 10


0%