Híreinkből

Debreceni hamburger lett az ország legjobbja

todayszeptember 7, 2022 11

Háttér
share close

hamburger

Nem hiányzik belőle a karamellizált hagyma és a mézes-kapros savanyú uborka sem. A Szaft ’N Burger elnevezésű versenyt második alkalommal rendezték meg a debreceni Békás-tónál. Az esemény ország minden részéről összehozta a hamburgerkészítő és -kedvelő közönséget cívis városban, írta a Dehir. A profi mellett amatőr egyéni, csapatverseny, junior és freestyle kategóriát is hirdettek. Az értékelés során a kreativitás, az íz, a megjelenés és a kivitelezés szempontok alapján pontozták a beadott hamburgereket. Az ország hamburgerét, azaz a legjobb burgert Valkó Tamás debreceni szakács készítette el. A győztes hamburger összetevői:

Saját milkbread buci, Hortobágy Angus húspogácsa, Ír cheddar sajt, Karamellizált hagyma(mézzel és worcestershire szósszal), Mézes-kapros savanyú uborka, Chipotle majonéz. A győztes hamburger a tervek szerint hamarosan kapható lesz egy debreceni étteremben.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Új megoldással védik az utcán mobilozó emberek életét

Az utcákon egyre gyakoribb a folyamatosan a mobiltelefon képernyőjére meredő gyalogosok látványa, és ez a helyzet valószínűleg még fokozódni is fog a közeljövőben. A hongkongi közlekedési hatóság egy speciális forgalmi szituációra fókuszált a hasonlóan figyelemfelkeltő céllal bevezetett módszer tervezése során: a zebrán való átkeléskor történő baleseteket igyekeznek megakadályozni LED fények alkalmazásával  - olvasható a raketa.hu cikkében. A módszer egyszerű: ahelyett, hogy csak a magasban lévő piros/zöld lámpa mutatná a gyalogosok […]

todayszeptember 7, 2022 12


0%