Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Nyári Aliz

todayoktóber 12, 2022 6

Háttér
share close

A Médiaválogatott Sztártitkokban műsorvezetőnk, Ricky, mindig egy ismert, különleges emberrel beszélget. A héten Nyári Aliz vendégeskedett a stúdióban. Aliz sok izgalmas dolgot elárult a gyermekkoráról, családjáról, a zenével való kapcsolatáról, tanulmányairól. Sőt, azt is megtudhattuk, hogy szokott-e sütni, főzni, mi a kedvenc étele, és természetesen egy titkába is beavatta a hallgatókat.

– Egy gyermekkori titkot árulok el azzal, hogy én nagy sorozatrajongó voltam. Nagyon szerettem a mexikói sorozatokat. 7-8 éves lehettem, amikor bejött először az Esmeralda, – azt nagyon szerettem – utána a Paula és Paulina és a Rosalinda. Minden nap ott kellett hat órakor ülnöm a tévé előtt, amikor kezdődött. Én akkor ebben éltem. Beöltöztem Rosalindának, rózsát tettem a hajamba, és szerelmes voltam Fernando Joséba. Ő volt az első plátói szerelmem.

Hogy Aliz vállalna-e szereplést egy sorozatban, ha felkérnének rá, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásából. Tartsatok velünk ezen a héten is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Több mint 3000 sérültet láttak el a vízimentők

Összességében a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának 435 munkatársa vett részt az idei szezon strandi és mélyvízi mentési feladatainak ellátásban – írja a kaposvarmost.hu. Nyolc vízimentő tanfolyamot tartottak, ezeknek köszönhetően 77 új vízimentő lépett szolgálatba ezen a nyáron. Az általuk biztosított strandokon 3531 esetben láttak el embereket. Harmincnégyüket vízből mentették ki, 43 sérült személy pedig a strandon történt ellátás után további, kórházi kezelést igényelt. Mentőhajóikat 180 alkalommal riasztották. Prevenciós programuk keretében két újabb […]

todayoktóber 12, 2022 30


0%