Események

M4 Sport – Az Év sportolója gála – Milák Kristóf a férfi, Kozák Luca a női győztes

todayjanuár 10, 2023 4

Háttér
share close


A férfiaknál a világcsúcstartó úszó Milák Kristófot, a nőknél pedig Kozák Luca gátfutót választotta meg a 2022-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban a férfi labdarúgó-válogatott lett, az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában pedig a női kardválogatott győzött. Az edzők között Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kapta a legtöbb szavazatot.
A 65. alkalommal rendezett voksolás győzteseit az M4 Sport – Az Év sportolója gálán, az Operaházban hirdették ki hétfő este. A sorrendek 423 szavazat alapján alakultak ki.
A fogyatékos sportolók versengésében a férfiaknál Kiss Péter Pál parakajakozó, a nőknél pedig Papp Bianka úszó nyert. A csapatok versenyében a női kerekesszékes vívóválogatott lett az első.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Hotel Palatinus

Híreinkből

Elajándékozzák a pécsi Palatinus Grand Hotel 100 szobájának berendezését

Pécsett, de talán az országban is igen ritka, hogy egy szálloda komplett berendezését elajándékozzák. A pécsi Palatinus Grand Hotel üzemeltetője több mint 200 ágy, a hozzá tartozó szekrények, csillárok, valamint a fürdőszobai szaniterek felajánlása mellett döntött. A belvárosi hotel kipakolása a napokban kezdődött meg és két hétig tart. Sok helyről kapunk élelmiszert, ruhát és bútort. De az, hogy ekkora mennyiségben egy szállodától érkezik a segítség, minket is meglepett – mondta […]

todayjanuár 10, 2023 12


0%