Események

Különleges recepteket vár külföldi hallgatóitól a Pécsi Tudományegyetem

todaynovember 22, 2022 8

Háttér
share close

A Pécsi Tudományegyetem a közelmúltban úgy határozott, hogy elkészíti a nagy sikerű, az országos sajtónak is bemutatott receptkönyv második kötetét, mely szintén 50 recept segítségével repít minket egy gasztronómiai világutazásra. A második kötetben a levesek, saláták és a desszertek lesznek hangsúlyosak. A kötethez minden, a PTE-n tanuló külföldi hallgató küldhet receptet angolul.

A recepteket 2022. december 2-ig várják. A beérkezett receptek közül a szerkesztőcsapat kiválasztja a legjobbnak ítélt 50-et, melyek belekerülnek a könyvbe.

Azon hallgatókra, akiknek receptjét beválogatják, 2023. január 20-30. között készíthetik el séf segítségével kedvenc fogásaikat egy fotózás keretében – írja a Bama.hu.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Szombaton lesz a Vadlúd Sokadalom Tatán

Magyarország legnagyobb télköszöntő madárfesztiváljára, a Vadlúd Sokadalomra várják az érdeklődőket szombaton Tatán – írja az MTI. A napot több tízezer madár kirepülése és behúzása fogja keretbe, a ludak kora reggeli ébredését csak a 12 órás madármegfigyelő verseny résztvevői jegyzik, de a ludak esti hazatérése sok látogatónak jelent maradandó élményt. Az ék alakban érkező rajok szürkületkor hatalmas csapatokban térnek vissza a tóra. Az esemény a parton felállított távcsöveken és nagyméretű kivetítőn […]

todaynovember 22, 2022 6


0%