Archívum

BNI, aki ad az nyer – Interjú Avidor Andrással

todayszeptember 19, 2022 34

Háttér
share close

 

A BNI interjúk már napjaink részévé váltak itt a Mex Rádión is. Most egy különleges emberrel beszélgetett Lantai Tamás „Mex”, a BNI Magyarország igazgatójával Avidor Andrással.

A BNI nem szimplán egy üzleti közösség, egy globális csapat, ahol korlátlan erőforrások útján végtelen lehetőség áll rendelkezésre a fejlődésre, miközben egymást építik. Egy rendszer, ami nincs, de mégis van. Olyan kapcsolati hálókat lehet felépíteni, amire soha nem gondolt volna az ember, de ahhoz, hogy fejlődjön neki is adnia kell.

A BNI egy egyszerűen működő szervezet, nincs kiépített üzleti modell, mert nincs mutyizás, a tagok szimplán hetente összeülnek egy találkozó alkalmával, és kapcsolatot építenek. Mindenki bedobja a közösbe, ami van, és építkeznek, fejlődnek együtt közösen, ami mindenkinek előnyt hoz.

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

George Clooney

Híreinkből

Filmes középiskolát alapított George Clooney

Az ET magazin munkatársa, Cassie DiLaura a napokban készített interjút a színésszel, aki elmondta, hogy szívügye egy oktatási intézmény létrehozása, amelyet ő maga vezet – írta meg a mafab.hu. Az Edward R. Roybal Learning Centerben működő iskola célja, hogy olyan, alulreprezentált háttérrel rendelkező diákokat foglalkoztasson, akiknek nincs lehetősége arra, hogy szakmai körökben mozoghasson. Bár George Clooney nem vállal teljes munkaidős tanári feladatot az iskolában, elmondása szerint a diákok rendelkezésére fog […]

todayszeptember 18, 2022 8


0%