Híreinkből

Autósiskolát indít a Mini az amerikaiaknak, a kézi váltást tanítják

todaynovember 15, 2022 7

Háttér
share close

Olyan egzotikus feladatokkal találkoznak majd a diákok, mint a kuplungolás.

A Mini USA bejelentette, hogy visszahozza a kézi sebességváltós opciót egyes modelljeiben az Egyesült Államok piacán, és elindítja a „Manual Driving School” oktatást.

A kézi sebességváltóval szerelt autók eladása évek óta trendszerűen csökken Európában is, az amerikai piacot pedig mindig is az automata váltós autók uralták. Bár a Mini is tisztában van ezzel, de mégis úgy döntöttek, hogy egy rövid szünet után megint kínálnak manuális váltóval ellátott autókat is az USA-ban, amelyet összekötnek egy tanfolyammal.

A Mini-suli a legalapvetőbb mozdulatokra összpontosít a sofőröknél, mint például a tengelykapcsoló-pedál súrlódási pontjának megtalálása és a zökkenőmentes elindulások – írja a hvg.hu. 

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

BNI

A rendszeres önfejlesztést hozza el a Finnországból érkező networking klub

Közös fejlődés és egymás támogatása ajánlásokkal Idén ősszel érkezik meg Helsinkiből a Boost Finland testvére, a Boost Hungary, párhuzamosan az észtországi networking klub alapításával. A finn üzleti csoportok kiemelt alapértéke a lifelong learning, vagyis az élethosszig tartó tanulás. Tarmo Herlevi 12 éve járt networking eseményekre, majd az első Covid-időszak alatt alapította meg a finn mentalitásra épülő networking koncepciót, a finn Boostot. A tanulás mellett még egy cél mozgatta az új […]

todaynovember 15, 2022 18 1


0%