Híreinkből

A tengerpartra vitte dolgozóit a komlói vállalkozó

todayszeptember 28, 2022 12

Háttér
share close

tengerpart

Önzetlenségből vizsgázott jelesre a vállalkozó apa és fia

A komlói Hegedüs István és Norbert példaértékű gesztussal tették valósággá több munkatársuk álmát a tengerparti hosszú hétvégével. Húsz ember álma vált valóra, amikor két mikrobusz indult útnak Komlóról, cél a horvát tengerpart. A kocsikban utazókban egy azonos volt, hogy eddig csak fényképeken vagy televíziós híradásokban látták, láthatták a tengert.

Hegedüs István kitalálta, fia, Hegedüs Norbert megvalósította az ötletet. Magánemberként, saját forrásból fedezték a hosszú hétvége kiadásait, szerezve örömet, életre szóló élményt munkatársaiknak, azoknak, akikkel az év többi napján együtt dolgoznak. „Csodálatos érzés volt szembesülni az örömmel és a boldogsággal, amit a szemekben a tengerparton láttunk. Talán ez a kis hétvégi feltöltődés, ez a figyelem erőt ad számukra itthon a hétköznapokhoz” – mondta már a hazaérkezés után a komloiujsag.hu-nak Hegedüs István.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Elhelyezkedést segítő ingyenes képzések indulnak Sásdon

4 különböző képzés választható: - 30 órás betanított parkgondozó - 30 órás álláskeresési ismeretek (pl. önéletrajzírás, interjútechnikák megismerése) - 40 órás angol nyelvi képzés - 40 órás német nyelvi képzés Egy jelentkező több képzésen is részt vehet, amennyiben sásdi, meződi, paléi, vargai, vázsnoki lakcímmel rendelkező aktív korú személy.  A résztvevők képzésenként 30.000 Ft értékű ösztönző utalványt vehetnek át a tanfolyam végén. Jelentkezni a Sásdi Közösségi Házban lehet 2022. 09. 30-ig.

todayszeptember 28, 2022 75


0%