Események

Sebet is varrhatunk, fogat is tömhetünk a pécsi orvos- és gyógyszerészkar decemberi nyílt napján

todaydecember 5, 2022 5

Háttér
share close

3D-nyomtatással, interaktív programokkal, sebvarrással, intézetlátogatással és szakbemutató előadásokkal is várják a leendő orvosokat, gyógyszerészeket, fogorvosokat és biotechnológusokat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán december 8-án. Az érdeklődők fogat is tömhetnek, kipróbálhatják magukat sebészként, szövettani metszeteket tanulmányozhatnak, valamint gyógytea- és krémkészítésben is jeleskedhetnek – számolt be a pecsaktual.hu.

A 9-14 óra között zajló nyílt napon a szervezők minden szükséges információkkal felvértezik az érdeklődőket. Az orvos-, fogorvos-, gyógyszerész- és biotechnológia BSC- és MSC-képzésekkel szakbemutatók, míg a 2023-as felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal előadás formájában lehet majd ismerkedni.

A leendő hallgatókat több mint két tucat stand fogadja majd az orvoskar új, ultramodern elméleti tömbjének aulájában.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Komlón folytatódik a HUMDA Zöld Busz Program mintaprojekt

A HUMDA Zrt. Zöld Busz Program Mintaprojektjében új, elektromos meghajtású busz tesztelésére nyílik lehetőség Komlón. A busz rásegítő, tehermentesítő járatként, a menetrend szerinti busz előtt közlekedik majd egy hónapon keresztül a város legtöbb helyi viszonylatán december 29-ig. A gyártó adatai szerint a jármű maximum 200 kilométeres távolság megtételére képes a 175 kWh kapacitású akkumulátorával és egyszerre 58 fő befogadására alkalmas, közülük 22+1 fő tud helyet foglalni. A mintaprojekt célja, hogy […]

todaydecember 5, 2022 7


0%