Események

Családi nap a közösségi mezőgazdálkodásról

todayjanuár 22, 2023 6

Háttér
share close

Szeretnél jó minőségű friss, helyi zöldséghez-gyümölcshöz jutni egyenesen a termelőtől úgy, hogy egy közösséget építve segítsétek egymást? Ismerkedj meg Te is a közösségi mezőgazdálkodással a Tudatos Vásárlók családi napján! Előadásokkal, beszélgetésekkel, közösségi gazdaságok bemutatkozásával, magbörzével és színes családi programokkal várunk mindenkit a CEU (Közép-európai Egyetemen) február 18-án – írja a tudatosvasarlo.hu.

Február végén ünnepeljük a közösségi mezőgazdálkodás nemzetközi napját. A Tudatos Vásárlók Egyesületénél idén is egy családi napon népszerűsítik a közösségi mezőgazdálkodást, bemutatják azokat a gazdaságokat, akik várják az új tagokat. Azoknak pedig, akik már tagok egy ilyen gazdaságban, lehetőséget teremtenek a találkozásra és a tapasztalatcserére.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Rejtélyes krimibe csöppenve tanulhatunk a szenvedélybetegségről Pécsett

Tavaly novemberben nyitotta meg kapuit a Kamasz Addiktológiai Regionális Centrum (K-aRC), melyben drogproblémákkal küzdő fiatalok járóbeteg ellátását végzi a működtető INDIT Közalapítvány. Az olyan jellegű programoktól, mint az Alternatíva Ifjúsági Iroda által összeállított, több neves fesztivált és oktatási intézményt is megjárt „kITALáló szoba” azt várják, hogy a családok és az iskolások játékos módon, de időben felismerjék az addikciókban rejlő veszélyeket, tehát elsősorban a prevencióhoz járul hozzá ez a szabadulószobákhoz hasonlító, főként az alkoholproblémákat mesteri […]

todayjanuár 22, 2023 7


0%