Események

A kaposvári Vajda Mercédesz is bekerült a Miss Hungary döntőjébe

todaydecember 4, 2022 20

Háttér
share close

Vajda Mercédesz a hetes rajtszámmal indulhat a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre – olvasható a kaposvarmost.hu-n.

A 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak sorsáról.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával. A 16 éves Mercédesz a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános iskola, Gimnázium és Szakgimnázium 10. osztályos tanulója.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Csökkenteni akarják a várólistát – gyors és ingyenes CT-vizsgálat Ferencvárosban

Célegyenesbe fordult egy 2019-ben indult kezdeményezés: a jövő évi világbajnokságra épülő atlétikai stadionnal kapcsolatos megállapodás alapján beszerzett új CT-berendezés megkezdi működését a ferencvárosi szakrendelőben! A cél, hogy a gyors és ingyenes vizsgálatoknak köszönhetően minél előbb kiszűrjék az esetleges daganatos megbetegedéseket. A jó hírt a kerület polgármestere, Baranyi Krisztina osztotta meg Facebook-oldalán – olvasható a budapestkornyeke.hu-n. A gyors vizsgálatnak köszönhetően megnő az esély arra, hogy idejében kiderüljön, ha baj van. A […]

todaydecember 3, 2022 13


0%