play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Szeptember M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Szeptember

Hírek

Ingyenes Családi Mozgásfesztivál szeptember első vasárnapján a fővárosban

today2024.08.27.

Background

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) idén 25. alkalommal rendezi meg a nagy szabású, ingyenes Családi Mozgásfesztivál eseményt szeptember első vasárnapján a fővárosban.

A cél idén is az, hogy a család minden generációja egy időben egy helyen megtalálja a felsorakoztatott 100 féle mozgásformából a számára legkedvezőbbet.

Szövetségünk hisz abban, hogy a mozgásgazdag életmódra való nevelést példamutatással már kiskorban elkezdhető. Pozitív élmény megteremtésével elkerülhető a felnőttkori inaktivitás, mely sok betegség kialakulásának kockázatát jelenti.

Egy család minden tagja más mozgásigénnyel rendelkezik, más-más típusú sportos aktivitást preferál. A Családi Mozgásfesztivál lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők kortól nemtől és edzettségi szinttől megtalálják azt a mozgásformát mely a hétköznapokban is könnyen teljesíthető számukra.

Korosztály-specifikusan a gyerekeknek és a szenioroknak is lesznek különböző aktivitások, melyet biztonságosan űzhetnek. Ezen kívül egészségmegőrző-, szűrőprogramok és nyeremények is várják a résztvevőket – derül ki a Magyar Szabadidősport Szövetség közleményéből.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!