play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Ételrendelés magyar módra

today2024.01.20.

Background

Évösszegző közleménnyel jelentkezett az élelmiszer- és áruszállító cég, a Wolt, melyben összeszedték a 2023-as ételrendelés legjeit.

Ebből kiderül, hogy egy felhasználó összesen 1257 rendelést adott le az évben, egy másik egy nap alatt 25-öt, a legnagyobb értékű éttermi rendelés pedig mintegy félmillió forintra rúgott.

A legkelendőbb ételek: sajtburger, mintegy félmilliós rendelt darabszámmal, népszerűségben a hamburger mellett a pizza, a tészta, a magyar konyha és a kebab követte, a legtöbb városban ebédre csakis a sajtburger jöhetett szóba, de a debreceniek a tortillát és a gyrost részesítették előnyben.

A Wolt kiemelte, hogy az ételrendelés mellett a hazai kiskereskedelmi kínálatának játékkategóriájában a hernyós stresszoldók bizonyultak a legnépszerűbbnek. Éjfél után jeget, alkoholt és óvszert rendeltek az emberek – utóbbit Valentin-napon háromszor annyit, mint egy átlag napon –, áll még a kevéssé meglepő fejlemény a közleményben.

A Wolt egy finn technológiai vállalat, amely élelmiszer- és áruszállítási platformjáról ismert. A Wolt alkalmazásaiban (iOS és Android) vagy weboldalán a vásárlók élelmiszereket és háztartási cikkeket rendelhetnek a platform éttermi és kereskedőpartnereitől, és akár átvehetik rendelésüket, akár a platform futárpartnereinél szállíthatják ki. 

2023 májusában a Wolt 25 országban és több mint 300 városban működik, köztük Helsinkiben, Tokióban, Tel-Avivban és Berlinben. A Woltnak több mint 70 000 kereskedelmi partnere, 150 000 futárpartnere és 20 millió regisztrált ügyfele van. A Wolt több mint 7000 alkalmazottat foglalkoztat 25 országban lévő irodáiban.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!