play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Erotikus kapcsolatban áll egy tölgyfával egy 45 éves nő

today2023.12.29.

Background

Ökoszexuálisnak nevezi magát az a 45 éves nő, aki állítása szerint erotikus kapcsolatban áll egy tölgyfával, írja a Daily Star.

Sonja Semyonova még a koronavírus-járvány alatt jött össze azzal a tölgyfával, ami betölti azt az űrt az életében, amire korábban senki nem volt képes.

A kanadai Sonja még soha nem érzett úgy senki iránt, mint amit a tölgyfa kihozott belőle. A nő szerint valójában mindenki ökoszexuális, és ha ezt időbe felismernénk, az segíthetne megoldani a klímaválságot is.

„Az ökoszexulitás sok emberben jelen van. Nem véletlenül akarunk a parkokban piknikezni és a természetben túrázni” – mondta a fába szerelmes nő. Sonját leginkább a fa méretei indítják be:

„Volt valami erotikus abban, hogy valami ilyen nagy és öreg dolog tartotta a hátamat” – mondta a kanadai ő, majd hozzátette, hogy épp olyan erotikus energiarohamok öntik el a tölgy közelében, mint amikor valaki egy új partnerrel jön össze.

Akkor kezdődött minden a tölgyfával, amikor a séták után mellé feküdt

Sonja még 2020 telén költözött a Vancouver-szigetre, de csak 2021 nyara óta alakult ki közte és a tölgy között az erotikus kapcsolat. Minden héten ötször sétált el a fa közelében, majd egy idő után mellé feküdt és ekkor kezdődött minden. Ugyanakkor szó sincs arról, hogy az emberekéhez hasonló szexuális aktus lenne közte és a növény között.

„Nagy tévhit, hogy az ökoszexualitás az emberek és a természet közötti szexet jelenti, ez az erotika felfedezésének egy másik módja” – fejtette ki nézeteit Sonja, aki szerint már önmagában az is erotikus lenne, ha szimbiózisban élnénk a természettel.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!