play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

A magyar könyv is magyar termék mozgalom két új nagykövete

today2023.12.27.

Background

A magyar könyv is magyar termék mozgalom két új nagyköveti címet adományozott, Pálinkás Angéla könyvbloggernek és Pető Fanni önkéntes segítőnek.

Pálinkás Angéla – könyvblogger

Könyv-bloggerként már a mozgalom előkészítő szakaszában, 2023 április 27-én csatlakozott az akkor még szervezés alatt álló mozgalomhoz.

Színvonalas könyvajánlókkal támogatja a szerzőinket, az MKMT logóval megjelent könyveket, de részt vett az első Legyél te is író! pályázat zsűrijében is, sőt, magára vállalta a kézzel megírt mesék átírását, ami időnként embert próbáló feladatot jelentett.

Egyedül menedzseli a mozgalom Instagram profilját, és társműködtetője a Tiktok csatornának is.

Mindeközben nem hanyagolja el a könyvbloggerként vállalt feladatait sem.

Mindig van egy ötlete, bármikor kérjük a segítségét, mindig rendelkezésre áll, és amit vállal, azt színvonalasan, örök optimizmussal és tele pozitív segíteni és tenni akarással csinálja.

Pető Fanni – önkéntes segítő

Sokan nem is sejtik, mennyi mindennel járul hozzá a mozgalom sikeréhez, hiszen csak a legritkább esetben kerülsz a figyelem középpontjába.

Sky S.T. alapító közvetlen munkatársaként már az ötletelés időszakában véleményezett mindent, ami a mozgalomhoz kapcsolódott: az elképzeléseket, a kommunikációt, a dizájnt. Részt vett a mozgalom fő kereteinek a kialakításában épp úgy, ahogy az első Legyél te is író pályázat megálmodásában, kiírásában, később a zsűrizésben, díjátadásban.

Egyéni ötleteivel folyamatosan gazdagítja azt az egyre duzzadó mappát, amiben azok a tervek vannak, amik még megvalósításra várnak a mozgalom keretein belül.

Mindig ott segít, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ötleteivel és kritikus véleményével segít formálni a mozgalmat, az ott zajló aktivitást, a hiteles kommunikációt. Számtalan feladatot átvállalt Sky S.T. alapítótól, azért, hogy ő minél több figyelmet fordíthasson a mozgalomra. Ezt kevesen látják, de enélkül a támogatás nélkül a magyar könyv is magyar termék mozgalom ma nem tartana ott, ahol tart, sem ismertségben, sem támogatottságban.

Mindkét fiatal társadalmi munkában végzi feladatát, fáradhatatlanul segítve, támogatva ezzel a magyar könyv is magyar termék mozgalmat.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!