play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Százezrek indultak a Millió lépés az iskoládért kihíváson

today2023.12.18.

Background

Rekordszámban, 346 ezren vettek részt a Magyar Szervátültetettek Szövetsége által szervezett Millió lépés az iskoládért program őszi fordulójában.

A kihívás célja az volt, hogy mozgásra buzdítsa a diákokat és hozzátartozóikat – olvasható a szervezet közleményében, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

A kihívást mintegy ezer iskola jelentkezett. A teljesítők között kisorsolták a nyereményeket: száz iskola nyert egyenként egymillió forintos sporteszköz-támogatást, másik száz pedig kültéri pingpongasztalt. A kihíváshoz idősek gyaloglóklubjai is csatlakoztak.

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége 2021 óta szervezi különböző céllal és résztvevői körrel a „Millió lépés” kihívásokat. A kihívásban résztvevők egy telefonos applikáció segítségével számolják az általuk megtett lépéseket.

A legutolsó Millió lépés az iskoládért programba bekapcsolódók tizenegy hét alatt együttesen 80 milliárd lépést teljesítettek. Ez 56 millió kilométernek felel meg, ami a Föld kerületének ezernégyszázszorosa – olvasható a kommünikében.

Grózli Csabát, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének stratégiai vezetőjét és orvos igazgatóját idézve azt írták: heti 2,5 óra mozgás akár 30-50 százalékkal csökkentheti a szívinfarktus vagy a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Támogatói lehetőség

A programban részt vevő támogatók nevét, illetve logóját az applikáció betöltési képernyőjén, valamint egy adott héten a fő képernyőn jelenítjük meg. Ezenkívül számtalan megjelenési lehetőség áll még a rendelkezésetekre. Bemutathatjátok, mennyire fontos számotokra az egészséges életmód és a jövő generáció egészségének megőrzése. 

Ha cégként szeretnéd támogatni a programot, vedd fel velünk a kapcsolatot a milliolepes@trapilap.hu e-mail címen!

Hogyan vehetsz részt a Millió lépés az iskoládért programban?

A regisztrációt csak az applikáción keresztül lehet elvégezni. Add meg a nevedet, az email címedet és egy jelszót, illetve válassz egy becenevet, amit feltüntethetnek majd a mindenki által látható eredmény-táblákban. Ezen kívül válassz egy ligát, majd add meg a nemedet, életkorodat és a megyédet, hogy részt vehessél az ezen kategóriák szerint is létrehozott egyedi versenyekben.

A regisztráció ingyenes, de lehetőséged van a nehéz körülmények között élő szervátültetett gyermekek és felnőttek megsegítését támogatni különböző összegekkel. 

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!