play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

Border CoolDay – egy fantasztikus nap, nem csak border collie tulajdonosoknak

today2023.08.01.

Background

Augusztus 12-én, szombaton rendezik meg az idei  Border CoolDay –t, amely egy olyan jótékonysági rendezvény , ahol szeretnék, hogy a border collie-t minél jobban megismerhessék az érdeklődők, és betekintést nyerjenek az eredeti funkciója, a terelés mellett, azon sportokba és tevékenységekbe is, ahol a fajta jeleskedik.

Igyekszünk minden információval segíteni a már borderes gazdákat és a fajta iránt még csak érdeklődőket is, hogy négylábú kedvenceik számára a megfelelő és minőségi együtt töltött időt tudják megadni. – írják a szervezők.

A kiemelt cél a tudatos kiskutya vásárlásra, valamint a felelősségteljes állattartásra felhívni a figyelmet és ezen témákban is segíteni a látogatókat. Igyekeznek nem csupán olyan emberekhez eljutni a rendezvénnyel, akiknek már van borderük, hanem olyanokhoz is, akiknek még nincs és csak szemeznek a fajtával.

A porteleki szarvas tanyán megrendezésre kerülő Border CoolDay-en lesz DogDancing, terelés,  Flyball, frizbi, rom- és területkeresés, terápiás kutya kiképzés, Dog-Olimpia, tombola és még számtalan érdekes program.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!