play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt a Breakpoint Zenekarral 2024.03.01. Mex Délelőtt a Breakpoint Zenekarral 2024.03.01.

Hírek

Laky Zsuzsi 8 kilós fogyásával ünnepelte születésnapját

today2023.06.13.

Background

Szépségkirálynőként emlékszik rá az egész ország, ő az utóbbi években mégis visszavonultan élt. Először csak a lelkét, majd az egészségét tépázta meg a túlsúly, de a negyvenedik születésnapjához közeledve úgy érezte ez az a pont, amikor győzelmet kell aratnia démonjai felett. Laky Zsuzsi szemmel láthatóan mindkét kategóriában kiütéssel nyert.

Utolsó harmincas évére bomba formába került Európa egykori szépe. Laky Zsuzsi 8 kilótól szabadult meg egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével. Zsuzsi hosszú ideig nem csinált komoly hiúsági kérdést a plusz kilókból, persze más nőkhöz hasonlóan számára is nagyon fontos, amit a tükörben lát. Mostanra elsődlegesen az egészsége miatt érezte úgy, muszáj lefogynia.

„Hiszek abban, hogy a nőiesség valójában belülről fakad, olyannyira, hogy még a plus size modellséggel is kacérkodtam, de aztán valahogy elkezdtem elégedettlen lenni és a szaporodó jelekre is felfigyeltem, amiért az életmódomat és a plusz kilókat okoltam. A második kislányom születésekor majdnem 20 kiló felesleg jött fel rám, szülés után többféle diétával próbálkoztam, és úgy tűnik, valamit nagyon elrontottam. Az önsanyargató módszerek nyomot hagytak, a gyomrom gyakran iszonyatosan fájt, kiderült, hogy refluxom van, akinek volt már hasonló problémája, az tudja miről beszélek” – mesélte Zsuzsi, aki újra úgy ragyog, mint egykor a kifutókon.

„Nemrég töltöttem be a 39-et, úgy voltam vele, hogy muszáj lefogynom, még negyven előtt, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A fogyás régebben a sportnak és a modelléletmód trükkjeinek köszönhetően könnyen ment, most már azt vettem észre, hogy a negyedik x árnyékában már másképp működik a szervezet. Pár hónapja kezdtem el használni egy gyógynövény-keveréket, ami igazán izgalmas anyagokból áll. A banaba fa a levelétől az elfogyasztott zsírok fele képes csak hasznosulni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik. Vagy az indiai csalán, ez az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket” – meséli büszkén a kétgyermekes anyuka, aki egy rendhagyó fotósorozatot is készített átalakulása emlékére.

„Az idei tavaszt ezzel az egyedi tervezésű ruhával ünnepelem. Egy tervező barátom készítette, jó volt benne megélni a nőiességemet. Az az igazság, hogy nem is voltam túlzottan motivált a fogyásban, de most, hogy jók rám a 38-as ruhák tapasztalom csak, mennyit változott az énképem. Ettől függetlenül én elsősorban nem esztétikai szempontból akartam lefogyni. Gusztit nem érdekli, hogy mennyit mutat a mérleg, de amikor megjöttek a fotózás után a képek, ő is iszonyatosan büszke volt rám. Az az igazság, hogy én is, ennyi idősen viszont már elsősorban magamnak szeretnék megfelelni. Ráadásul ott van a két kislányom, értük bármire képes vagyok, miattuk vigyáznom kell magamra, hosszú út áll még előttünk és szeretném azt az ő tempójukban megtenni, amíg csak lehet” – meséli Luca és Lujzi, avagy ahogy sokan mondják a „mini Zsuzsik” édesanyja.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!