play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Herendi Gábor ceremóniamester

today2023.06.12.

Background

A Médiaválogatott Sztártitkok vendége ismét egy Herendi Gábor. Ezúttal Herendi Gábor ceremóniamester, esküvő- és rendezvényszervező, szertartásvezető, műsorvezető. Gábor élete igazán kalandos volt, amelyről sok mindent elmesélt Rickynek. És hogy milyen titkai vannak? Íme:

– Két titok is eszembe jutott. A kisebbik, hogy én igazából, papíron autószerelő vagyok. Amikor kenuztam, és az általános iskolai éveim alatt már látták a szüleim, hogy a tanulás nem annyira hobbim. Egyetlen megoldás, ha szakmunkásképzőbe megyek, mert ott egy hét az iskola, egy hét műhely, azaz fele annyit kell tanulni. A Bánkiba jártam, a Váci úton, és az Újpesti-öbölbe kenuzni, így tök jól jött is ki. Tehát én egy autószerelő srác vagyok. Tíz évig, ’86-tól ’96-ig dolgoztam a Mercedes szervizben. Hét évig, mint autószerelő, 3 évig, mint csoportvezető. Volt egy 6-8 fős brigádom, akiket én irányítottam. A szakmunkás után a tanulás mégis csak fontos lett. Estin jártam szakközépbe, technikumba, aztán most már két diplomás vagyok, sőt büszkén elmondom, hogy én Oxfordban végeztem, és ott maradtam még 3 és fél évig tanítani a Business Schoolban. Későn érő típus vagyok.

– És most jöjjön még egy titok, amit nagyon sokan nem tudnak. Amikor először kint voltam Amerikában 1989-ben a keresztapámmal, egy pickup-pal bejártuk. 3 hónapig voltunk egy 12.000 mérföldes körúton. Annyira megtetszett az amerikai táj, meg a változatosság, meg a csőrös kamionok, hogy az volt a vágyam, hogy én egy amerikai kamionsofőr legyek, és így járjam be Amerikát.

Tartsatok velünk ezúttal is! Hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkokat a Mex Rádióban június 12-én, hétfőn 20 órától!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!