play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

Corata Mónika divatszakértő bemutatja a nyár legfontosabb stílustippjeit: Viseljük bátran  a merész színeket! 

today2023.05.20.

Background

 Az egyedi stílus és az egyszerű elegancia útja a divat világában

Corata Mónika, a divat elismert magyar tervezője, az egyediség és az önmegvalósítás fontosságára helyezi a hangsúlyt az öltözködésben. A nyár legfontosabb stílustippeivel ellátva arra ösztönöz minket, hogy bátran viseljük merész színeket és kísérletezzünk a különböző szabásokkal.

Mónika szerint a divat nem csak a trendekről szól, hanem arról, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat és önmagunkat fejezzük ki a ruházatunkon keresztül. Az egyedi stílus mindig időtálló, és arra ösztönzi a hölgyeket, hogy kövessék a saját ízlésüket, ne csak a divatbemutatók és magazinok által meghatározott szabályokat.

A divattervező arra buzdítja az követőit, hogy válasszanak olyan ruhadarabokat, amelyek kényelmesek és praktikusak, ugyanakkor megfelelnek az egyéni stílusuknak. A nyári időszak ideális alkalom arra, hogy felfrissítsük ruhatárunkat, és kísérletezzünk a színekkel és mintákkal. A tanácsai sok hasznos információt tartalmaznak az öltözködéshez, beleértve az öltözködés kiválasztását egy adott alkathoz, az egyes ruhadarabok összepárosítását és a különféle színek és szabások használatát.

Mónika szerint az elegancia az egyszerűségben rejlik, és az egyszerűség és a minimalizmus időtálló stíluselemek. Az általa adott tanácsok a divat világában való eligazodást segíthetik elő, inspirációt adhatnak az öltözködés során, és még közelebb visznek bennünket a divat világához.

Reméljük, hogy Mónika tanácsai segítenek bennünket az öltözködés során, és hogy bátran viseljük merész színeket és kísérletezzünk a különböző szabásokkal. A nyár ideje, hogy felfedezzük a saját stílusunkat és önmagunkat fejezzük ki a ruházatunkon keresztül.
Azonban nem csak a stílus és az egyediség fontos, hanem az ár is. Mónika szerint minőségi ruhákhoz nem feltétlenül kell mélyen a zsebbe nyúlni. A minőségi ruhák mindig stílusosak és elegánsak.. A divat ugyan változik, de a minőségi ruhák időtállóak. Ha odafigyelünk a ruházatunk minőségére és ápolására, az hosszú évekig szolgálhat minket.
Az öltözködésnek szórakoztató és inspiráló élménynek kell lennie, amely örömet és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!