play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Gombos Krisztián

today2023.05.14.

Background

Gombos Krisztián színész járt ezúttal a Sztártitkok stúdiójában.

Krisztiánt leginkább a Barátok közt című sorozatból ismerhetjük. Gyermekkoráról, a sporthoz fűződő viszonyáról, és pályája indulásáról mesélt Rickynek. Nagy szerepálmát pedig a Titok rovatban fedte fel.

– Ez a titok onnan indult, hogy fiatalabb koromban szerettem volna katona lenni, azon belül is mesterlövész. Az a durva, hogy mindenem megvolt hozzá. Megvolt a golyónak a minősége, hogy repül, meg minden. Csak én glutén-, és laktózérzékeny vagyok, és emiatt nem lehetettem katona. Úgy voltam vele, hogy jó, nem baj, színészként bárki lehetsz. És itt a nagy szerepálom, egy olyan, akár hollywoodi, akár simán csak amerikai nagyjátékfilmnek főszerepe, mint pl. A fegyvertelen katona, vagy a Ryan közlegény megmentése, tehát egy igazi nagy háborús film, és én benne, mint katona. Egy valóságos katona karaktert szeretnék eljátszani. Akárhányszor néztem ilyen filmet, akárhányszor beszéltünk a barátokkal a katonaságról, mindig hiányoltam a katonaságot. Én szívesen mennék. De az, hogy az ember eljátszhat egy ilyet, ott melletted – nyilván biztonságos körülmények között – robbantanak, hallod a lövéseket, visszalátod magad a vásznon, ahogy megcsillan a fegyvereden a fény, ezek nekem annyira izgalmasak. Inkább a drámát szeretem, ezért drámai szerepet szeretnék. Bármilyen fura, szeretek szenvedni. Nyilván a katona is meghalna a film végén.

Ha szeretnéd megtudni, hogy Fenyő Iván milyen szerepet játszott Gombi életében, hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását május 15-én, hétfőn a Mex Rádióban!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok/ Udvardi Csilla

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!