play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Deák-Bárdos Mihály

today2023.05.08.

Background

Ricky vendége egy minden tekintetben nagy ember volt, Deák-Bárdos Mihály, Európa bajnok birkózó, olimpikon. Misi elmesélte, hogy focista helyett hogyan vált birkózóvá. Elárulta sikerének titkát is.

– A titkom az a munkába vetett hitem. Hittem magamban, hittem az elvégzett munkában, és hittem azokban a szakemberekben, akik az én felkészítésemet, illetve az én életemet koordinálták. Hittem azt, hogy el tudok jutni ilyen szintre is, akár Miskolcról is, Repka Attila példáját követve, aki ’92-ben Barcelonában olimpiai bajnok lett, és ő is Miskolcról indult el. Én később jóban lettem Attilával, de amikor mi gyerekként azt megtapasztaltuk, hogy Attila olimpiai bajnok, akkor sokan nem hittek abban, hogy ők is el tudnak jutni ide. Én vagyok az egyike azoknak, aki anno elkezdett birkózni, és én mégis hittem abban, hogy el tudok jutni, és el is jutottam ezekbe a magasságokba.

Ezúttal is sok érdekes dolgot tudhattok meg a Médiaválogatott Sztártitkokból. Tartsatok velünk május 8-án 20 órátóla Mex Rádióban!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla 

 

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!