play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

Ákosnak a tiszteletére rendezett filmes estet Leslie Mandoki

today2023.05.07.

Background

Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb rockénekesének, Ákosnak a tiszteletére rendezett filmes estet Leslie Mandoki a tutzingi RedRock stúdiójának mozijában. Az eseményen Ákos bemutatta a „Magunk maradtunk” című kisjátékfilmjét, amelyet maga írt és rendezett, valamint a zenéjét is ő szerezte. Leslie már a hivatalos bemutató előtt megtekintette a filmet, nagy hatással volt rá, és fontossá vált számára, hogy ez a munka elérje a művészfilmek rajongóit világszerte .

A filmes estén a vendégek közt  jelen volt a német filmakadémia elnöke és a legnagyobb német filmstúdió vezetője  illetve vezető szakújságírók, akik őszintén gratuláltak Ákos alkotásához. A Mandoki Soulmates frontembere előbb a stúdiójában, majd az otthonában látta vendégül a résztvevőket, akikkel a filmvetítés után hajnalig beszélgettek művészetről, szenvedélyről és sok más témáról – jófajta magyar borok és finom ételek társaságában. A remek, közvetlen hangulatú esemény méltó módon demonstrálta a két művész barátságát és pályáját.

Ákos és Leslie barátsága 24 éve kezdődött, amikor  Leslie a Disney zenei igazgatójaként kérte fel Ákost a Tarzan-rajzfilm Phil Collins által írt dalainak műfordítására és a magyar verziók feléneklésére.

A Mandoki Soulmates formáció 2022-es, Magyar Képek néven ismert, nagy sikerű aranyalbuma is Ákos baráti „támogatásával” jött létre, aki dalszöveget is jegyez a kiadványon, és énekelt is a lemezen.

A teljes bejegyzés megtekinthető a következő linken:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02PN1hekjmRRSGYVSgwt4FdJkzaV4BmsADgAC3cEQcgw6eRC4pbJQ3rR7cvpxvzfG1l&id=100057301366441

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!