play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Ismét integethetnek a magyarok a Google kamerás autóinak

today2023.03.09. 15

Background
share close

A Google a Media1-nek is megküldött közleménye szerint a következő hónapokban az ország számos pontját, köztük Sopront, Szekszárdot, Mezőtúrt, Szentest, Tapolcát, Karcagot, Baját és Miskolcot is érinteni fogják a Google Utcakép (Streetview) szolgáltatás fotóit készítő járművek.

Az idei bejárás fő célja a Google Utcakép városokról és azokat összekötő utakról készített fotóinak frissítése a Google Térképen, figyelembe véve, hogy a közterületek gyakran változnak. Az indulás óta az utcák és utak mellett több gyalogos zónát is rögzítettek. Ennek köszönhetően megtekinthető többek között a Tihanyi Rév, a szegedi Dóm tér vagy épp a Börzsöny.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Previous post

Hírek

Nem lesz több eldobható nejlonzacskó a Tescoban

Március 21-től kivezeti a magyarországi Tesco az üzleteiből a zöldség-gyümölcs osztályon eddig ingyenesen elérhető, eldobható műanyag zacskókat. A nejlonzacskókat két úton váltják ki: újonnan bevezetett, biológiailag lebomló zacskókkal, melyek komposztálhatók, illetve „újrazsákokkal", melyek – nevükhöz híven – minden alkalommal újrahasználhatók a vásárlás során, áll az áruházlánc közleményében. A lebomló zsák űrtartalma kb. 4,5 liter lesz, teherbírása pedig 2 kiló. Megújuló összetevőként keményítőt tartalmaz, ezért komposztálható, és egy éven belül magától […]

today2023.03.09. 11 1


0%