play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

PR Riportok

Vállalkozói profi pénzügyi megoldások – Intelligens Pénzügyek

today2023.03.05. 61

Background
share close

A megfontolt pénzügyi lépések magánemberek és cégek számára is elengedhetetlen, ha sikeresek akarnak lenni. Ebben segít Kelemen Kálmán az Intelligens Pénzügyek tulajdonosa és mesélt nekünk ennek fontosságáról.

A vállalkozói szektor a lehető legjobb választása lehet az Intelligens Pénzügyek, ugyanis a legmagasabb szakmai tudás szerint nyújtanak vállalati pénzügyi, kontrolling, üzleti intelligencia módszereket valamint eszközöket. Megfontolt és tudatos üzleti lépésekkel nemcsak a cégek nyereségét lehet növelni, de a hatékonyságot is ezzel elérve az anyagi biztonságot, valamint azt, hogy üzletfejlesztésre és szakmai irányításra fordíthassák a vállalatvezetők és cégtulajdonosok az energiájukat.

Kelemen Kálmán jól tudja miről beszél mikor szakmai felsőfokról ejt szót, hisz több mint húsz éves nemzetközi múlt van mögötte, ahol multinacionális nagyvállalatok pénzügyi igazgatójaként rengeteg sikeres projektet bonyolított le. Többek között; vállalategyesítési projekt, SAP, kontrolling, infrastruktúra és gyártó beruházások projekt előkészítésében és menedzselésében.

Minden vállalkozásnak szüksége van pénzügyi igazgatóra és persze egy megfelelő stratégiára. Az Intelligens pénzügyek szakmai együttműködés keretében vállalja, hogy sikerre viszi a megbízó vállalkozását. Szolgáltatásai több mint sokrétűek; CFO, kontrolling és menedzsment elérhető náluk.


Ha többet szeretnél tudni Kelemen Kálmán munkásságáról és az Intelligens Pénzügyekről akkor hallgasd meg legújabb interjúnkat vele.

 

play_arrow
2

Vendégünk: Kelemen Kálmán

A megfontolt pénzügyi lépések magánemberek és cégek számára is elengedhetetlen, ha sikeresek akarnak lenni. Ebben segít Kelemen Kálmán az Intelligens Pénzügyek tulajdonosa és mesélt nekünk ennek fontosságáról.

today2023.03.05. 11 2

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Previous post

Hírek

Szabadidős horgászok segítségét kérik a hazai vizek állapotának felméréséhez a kutatók

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) Vízi Ökológiai Intézetének Vizes Élőhelyek Funkcionális Ökológiai Kutatócsoportja 2023. februárjában indította el a Tudós Horgász elnevezésű, országos citizen science projektet. A magyar szabadidős horgászok részvételével folytatott kutatás elsődleges célja annak megértése, hogy milyen ökológiai hatások befolyásolják felszíni vizeink állapotát, például mikor, hol és milyen tényezők együttállása esetén alakul ki az algavirágzás - írják a közleményben. Kiemelik, hogy a horgászok egy, a […]

today2023.03.04. 11

Post comments (0)

Leave a reply


0%