play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Programajánló

Az élet gyermeke bennünk él

today2023.03.04. 46

Background
share close

Piispanen Kati Viziló a nappaliban könyve után ismét hozott nekünk egy lélekbelátó utazást. Tommy Hellsten új könyve Az élet gyermeke bennünk él az együttfüggés témáját viszi tovább. Az olvasó magára tudja szabni a konkrét példákat, amiben gyakorlatiasan mutatja be a gyógyulás folyamatát és annak a mikéntjét.

Az élet gyermeke bennünk él című könyv olyan kulcsfontosságú témákat boncolgat, hogy miképp tudjuk a belső gyermeket megtalálni magunkban és a sérelmeit feldolgozni, a saját szükségleteinket felismerni és megvalósítani. A gyermekkorban elszenvedett traumák végig kísérnek minket, még akkor is ha úgy gondoljunk bennünk nem lakozik semmi sérelem, konkrét példákkal példákkal szemléltetve fel tudjuk ismerni és jelképesen magunkra húzni a felismerést és a megoldást. Hogyan lehet önbizalmunk, vagy egyáltalán valós bizalom mások iránt, de mindezt úgy, hogy tiszteletben tartjuk a saját határainkat is és felismerjük a társfüggőséget és annak megoldását.

A hiánypótló könyv most megjelent Piispanen Kati fordításában, aminek bemutatója a KÉK Kulturális Élményklub jóvoltából március 6.-án 19:00 órakor kerül megrendezésre. Az esemény ingyenes és online, de regisztrációhoz kötött. További részletek az esemény Facebook oldalán valamint az Együttfüggés oldalán találhatóak.

Az élet gyermeke bennünk él című könyv fiataloknak és felnőtteknek egyaránt szól, hisz az önismeret, a belső traumák megtalálása és feldolgozása minden korosztály előnyére válik.

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Previous post

Hírek

A Heinz hajót ajándékozna a férfinek, aki ketchuppal élt túl 24 nap tengeren sodródást

Még decemberben történt, hogy egy negyvenhét éves dominikai férfi, Elvis François vitorlásával Szent Márton-szigetéről indulva úgy kisodródott a nyílt tengerre, hogy nem tudott visszatérni a partra. Huszonnégy napon át sodródott a Karib-tengeren, mire egy hajó kimentette. A férfi a több mint három hetet egy üveg ketchupon, fokhagymaporon, zacskós levesen és az ingjével befogott esővízen élve élte túl. A világ egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata, itthon leginkább talán a ketchupjairól és majonézeiről […]

today2023.03.03. 9

Post comments (0)

Leave a reply


0%