play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Gasztro óra a Nyers Séffel - 2024 Április 25. Gasztro óra a Nyers Séffel - Április 25.

PR Cikkek

Az élet gyermeke bennünk él

today2023.03.04.

Background

Piispanen Kati Viziló a nappaliban könyve után ismét hozott nekünk egy lélekbelátó utazást. Tommy Hellsten új könyve Az élet gyermeke bennünk él az együttfüggés témáját viszi tovább. Az olvasó magára tudja szabni a konkrét példákat, amiben gyakorlatiasan mutatja be a gyógyulás folyamatát és annak a mikéntjét.

Az élet gyermeke bennünk él című könyv olyan kulcsfontosságú témákat boncolgat, hogy miképp tudjuk a belső gyermeket megtalálni magunkban és a sérelmeit feldolgozni, a saját szükségleteinket felismerni és megvalósítani. A gyermekkorban elszenvedett traumák végig kísérnek minket, még akkor is ha úgy gondoljunk bennünk nem lakozik semmi sérelem, konkrét példákkal példákkal szemléltetve fel tudjuk ismerni és jelképesen magunkra húzni a felismerést és a megoldást. Hogyan lehet önbizalmunk, vagy egyáltalán valós bizalom mások iránt, de mindezt úgy, hogy tiszteletben tartjuk a saját határainkat is és felismerjük a társfüggőséget és annak megoldását.

A hiánypótló könyv most megjelent Piispanen Kati fordításában, aminek bemutatója a KÉK Kulturális Élményklub jóvoltából március 6.-án 19:00 órakor kerül megrendezésre. Az esemény ingyenes és online, de regisztrációhoz kötött. További részletek az esemény Facebook oldalán valamint az Együttfüggés oldalán találhatóak.

Az élet gyermeke bennünk él című könyv fiataloknak és felnőtteknek egyaránt szól, hisz az önismeret, a belső traumák megtalálása és feldolgozása minden korosztály előnyére válik.

Written by: Lantai Tamás

Post comments (0)

Leave a reply


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!