play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Online percek 2024 Május Online percek 2024 Május

Hírek

Ezzel a kínai eszközzel az interneten küldött csók is érezhetővé válik

today2023.03.01.

Background

A „távcsókológép” szilikonból készült ajkai nyomásérzékelők segítségével képes teljesen lemásolni használójának csókját, ami a termék forgalmazója szerint a távolsági kapcsolatban élőknek segíthet megélni a testi intimitást – írja a raketa.hu.

Az eszközt a pároknak az okostelefonjukhoz kell csatlakoztatni, ezután pedig egy külön alkalmazás segítségével tudnak csókolózni videotelefonálás közben. A szilikon anyagból készült csókgép képes utánozni a felhasználó ajkainak mozgását és hőmérsékletét is.

A távolsági csókgépet a kínai Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology (Changzhou Mechatronikai Technológiai Szakképző Intézet) szabadalmaztatta. Jiang Zhongli, a vezető feltaláló azt mondta, távolsági kapcsolatban volt barátnőjével, mikor megszületett fejében egy az eszköz ötlete.

Bár alapvetően párkapcsolatban élőknek ajánlják, a kínai gép azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelenül, idegenekkel is „csókolózhassanak”, ha az alkalmazásban egymásra találnak, és kedvelik is egymást. Lehetőség van előre rögzített, virtuális csókot is feltölteni más felhasználók számára, akik letölthetik azt, és megtapasztalhatják, hogy csókol a feltöltő.

A kínai, Twitterhez hasonló, Weibo nevű közösségimédia-felületen a jelenleg 41 dollárba (mintegy 15 ezer forintba) kerülő csókgépet nagy érdeklődés övezi, amiről a rövid időn belül elért, több százmilliós megtekintés tanúskodik.

Written by: Lázár Csaba

Post comments (0)

Leave a reply


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!