play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Gasztro óra a Nyers Séffel - 2024. Április 18. Gasztro óra a Nyers Séffel - Április 18.

Hírek

Onyutha Judit igazi bombázó: macskanő jelmezben pózol

today2023.02.27.

Background

Pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna Onyutha Judit számára, hogy szexi, testhez simuló dresszben mutatkozzon. Idén farsangkor azonban macskanőnek öltözött, és a látványtól mindenkinek leesett az álla.

Onyutha Judit bomba formában van, és ezt büszkén meg is mutatja. Korábban kerülte a feltűnést, szégyellte alakját, és túl zárkózottnak érezte magát az efféle mókához. Idén azonban olyan jelmezt öltött magára farsang alkalmából, amivel régi vágyát váltotta valóra.

Nagyon szeretem Halle Berryt, ő az egyik kedvenc színésznőm, sokan hasonlítanak is hozzá. A macskanő az szuperhősös film, amit már ki tudja hányszor láttam, sőt egyszer az megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne macskanővé válni. A trükkös mozdulatok ugyan nem mennek, de a jelmezzel elégedett vagyok, ahogy most áll. Ezt két évvel ezelőtt biztos, hogy nem vállaltam volna be, hiszen ez a testhezálló, latex ruha tényleg mindent kidomborít, rajtam pedig 14-15 kiló plusz volt. Nagyon gyorsan szaladtak fel rám, és sokáig nem tudtam megszabadulni tőlük. Sokat szorongtam, szinte depressziós lettem miatta, nagyon rossz lelkiállapotba kerültem. Folyton ettem, akkor is, amikor nem voltam éhes, rengeteget nassoltam, komoly falási rohamaim voltak. Aztán az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indiai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már. Ugyanúgy ötször eszem, csak fele annyit” – meséli az egykori időjós, akinek a fotói mellett mi tagadás, férfiaknak és nőknek is nehéz elmenni szótlanul.

„Nincs már miért szégyenkeznem a testemet illetően, és ugyan nem szoktam farsangolni, mert ennél zárkózottabb vagyok, de most elfogadtam egy buli meghívást. Szeretném a rég nem látott ismerőseimnek megmutatni az alakomat. Egy nő számára igenis fontosak a visszajelzések a környezetünktől. Jó érzés, hogy újra a régi önmagam vagyok, olyan, amilyennek a közönség a tévé képernyőjén annak idején megismert” – tette hozzá Judit.

Written by: Lantai Tamás

Post comments (0)

Leave a reply


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!